Thinking Portfolio Oy on suomalainen asiantuntijayritys ja tuotamme asiakkaillemme Thinking Portfolio projekti- ja sovellussalkunhallinnan pilvipalveluja. Thinking Portfolio salkunhallintapalveluillamme on noin 200 000 käyttäjää yli 50 maassa. Asiakkaitamme ovat suuret- ja keskisuuret yritykset eri toimialoilta sekä julkishallinto. Tuotamme Support-palvelujamme ensisijaisesti palvelumme pääkäyttäjille.

Toimintamme kasvun jatkuessa haemme lisää kehittämisen ammattilaisia mukaan. Viihtyisät toimitilamme sijaitseva Helsingin keskustassa ja suosimme myös etätyöskentelyä. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä organisaatioita joten kielitaidosta on tehtävässä paljon hyötyä.

Taustaltasi löytyy ymmärrystä esim. seuraavista tekniikoista: HTML, CSS, JavaScript, .NET Framework, Visual Studio, ADFS/Azure AD, REST API, Teams / O365, SQL Server ja SQL – ennen kaikkea olet valmis oppimaan lisää!

Laita lyhyt hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää. Toivomme, että sinulla olisi asenne kohdallaan ja intoa uusien asioiden oppimiseen.

Sovelluskonsultin työtehtäviin tuki- ja muutostyötiimissä kuuluu mm.:

  • Asiakkaiden pääkäyttäjille tuotettavien pilvipalveluiden ylläpito- ja tukitehtävät
  • Thinking Portfolion tekninen parametrointi ja käyttöönoton tukitehtävät
  • Uusien toiminnallisuuksien testaukseen ja dokumentointiin liittyvät tehtävät
  • Osallistuminen Support- ja muutostöiden toimintamallien ja prosessien kehittäminen

Tehtävänkuvaa voidaan täsmentää valittavan henkilön vahvuuksien ja kokemuksen mukaan. Hallitset projektihallinnan perusteet. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja omaat itseohjautuvan työskentelytyylin. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsi ja saksa koetaan eduksi.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa dynaamisessa yrityksessä.
  • Mahdollisuuden olla kehittämässä salkunhallinnan pilvipalveluitamme yhdessä innostuneen tiimimme ja asiakkaiden kanssa.
  • Kehityspolun laajempaan tehtäväkenttään eri rooleissa.
  • Kilpailukykyisen palkan sekä työpisteen Helsingin Aleksanterinkadulla.
  • Joustavuuden tehdä etätöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Toivonen, esa.toivonen@thinkingportfolio.com, puh 040 733 6670

Laitathan heti hakemuksesi sekä CV:n sillä valintaprosessimme käynnistyy heti soveltuvien hakemusten saavuttua. Hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme lähettämään suoraan osoitteeseen rekry@thinkingportfolio.com.