Keskellä koronaepidemiaa Thinking Portfolio julkisti 23.3.2020 maksuttoman käyttöönoton julkishallinnon terveydenhuollon ja kriisienhallintaorganisaatioiille sekä hyväntekeväisyysorganisaatioille.

Nyt Thinking Portfolio laajentaa yhteiskuntavastuuna kriisisalkun kattamaan koko julkissektorin. Kriisisalkku on Thinking Portfolion lanseeraama vakiomuotoinen projektisalkku, joka toimii poikkeustilan tilannehuoneena ja tarjoaa julkiselle sektorille tilanteen johtamisen turvapostitason pilvipalvelua.

Kriisisalkun käyttöönotto on nopea ja vaatii organisaatiolta ainoastaan yhden etänä pidettävän työpajan. Tuloksena julkishallinnon organisaatio pystyy johtamaan kriisiajan tilannekuvaa yhdestä, keskitetystä paikasta, johon tiedot on helppo päivittää ajantasalle. Kriisitilanteessa organisaatio tarvitsee tietojohtamisen tueksi parhaan tilannekuvan. Nyt on kyettävä tekemään nopeasti hyviä päätöksiä, viestittävä ja priorisoitava resursseja

Thinking Portfolio on luotettu julkishallinnon kumppani ja täysin suomalaisena yrityksenä palvelemme jo yli 100 000 julkishallinnon rekisteröityä käyttäjää.

Thinking Portfolio projektisalkku on mahdollista ottaa käyttöön jopa parissa päivässä nopeutetulla aikataululla. Ole meihin suoraan yhteydessä ja sovimme nopeasta maksuttomasta, etänä tapahtuvasta käyttöönotosta. Organisaation kustannukseksi jää ainoastaan käyttäjämääräriippumaton käyttökustannus, jolla katetaan tarvittava pilvipalvelukapasiteetti.

Lisätietoja

 

Esa Toivonen

toimitusjohtaja

Puhelin 040 733 6670, esa.toivonen@thinkingportfolio.com

 

Katri Harju

Portfolio Service Advisor (viestintä)

Puhelin 040 706 4354, katri.harju@thinkingportfolio.com