Hyödynnä helppokäyttöinen QlikView osana salkunhallinnan raportointia ja analysointia yhdessä Thinking Portfolio vakioraporttien kanssa

Salkunhallinnan raportoinnin ja analysoinnin mahdollisuudet paranevat ja asiakkaamme voivat hyödyntää parhaita markkinoilla tarjolla olevia raportointi- ja BI-työkaluja.Qlikview and Thinking Portfolio 6

Jos teille on Suomen suosituin QlikTechin QlikView tuttu  voitte hyödyntää mm. QlikViewn intuitiivisia raportteja sujuvasti yhdessä Thinking Portfolio projekti-, idea-, sovellus- ja palvelusalkkujen kanssa.

Qlikview and Thinking Portfolio 2

QlikView tarjoaa myös maksuttoman QlikSense version jonka voitte käyttöönottaa ja hyödyntää yhdessä Thinking Portfolion nopeasti ja vaivattomasti. 

Tule kuulemaan lisää salkunhallinnan raportoinnista sekä mm. QlikViewn hyödyntämisestä syksyn Thinking Portfolio käyttäjäpäiville. Käyttäjäpäivillä sovelluskonsultti Asko Pulkkinen esittelee Qlikview hyödyntämisen mahdollisuuksia.

Lue lisää käyttäjäpäivistä ja ilmoittaudu mukaan!

Käyttäjäpäivillä kuulet mm. Espoon kaupungin, Sanoma Oyj, Vaasan Group ja Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin mielenkiintoisia kokemuksia ja ajatuksia projektisalkunhallinnan kehittämisestä. Tule siis mukaan verkostoitumaan ja oppimaan uutta!