Thinking Portfolio on lanseerannut salkunhallinnan Young Talent -ohjelman, jossa oppilaitos saa vakioidun projektisalkun opetuskäyttöön maksuttomasti.

Yritysten muuttuva toimintaympäristö vaatii nopeaa reagointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja priorisointia ja salkunhallinta onkin tänä päivänä noussut yhdeksi työelämän tärkeimmistä kyvykkyyksistä. Thinking Portfolio haluaa olla omalta osaltaan mukana luomassa opiskelijoille mahdollisuuksia konkreettisesti ymmärtää salkunhallinnan hyötyjä. Tavoitteenamme on antaa 10 000 opiskelijalle inspiraatio salkunhallintaan ja haluun kasvattaa omaa kyvykkyyttä ymmärtää hyvän salkkujohtamisen arkea. Haluamme yhdessä oppilaitosten kanssa oppia uusia tapoja soveltaa salkunhallintaa ja löytää näkökulmia.

Ensimmäisessä aallossa Young talent -ohjelmassa ovat mukana suomalaiset ammattikorkeakoulut ja alkusyksystä kohdistamme kampanjan yliopistoille.

Thinking Portfolio tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa salkunhallinnan eri teemojen ja ilmiöiden ympärillä opinnäyte- ja lopputyövaiheessa – autamme yhteyksien syntymisessä oppilaitosten, yritysten ja muiden yhteisöjen välille.

Lisätietoja Thinking Portfolio Young Talent -ohjelmasta:

 

Katri Harju

Sähköposti: katri.harju@thinkingportfolio.com

 

 

 

Aiheeseen liittyvät asiakascase-videot: