Suomalaisyrityksistä 0,3 prosenttia on ollut korkeimmassa luottoluokassa AAA yhtäjaksoisesti yli viiden vuoden ajan.

”Thinking Portfolio projekti- ja kehityssalkku on myös meidän oma arkinen työväline asiakas- ja palvelukehitystyössä – se mahdollistaa helpon resurssisuunnittelun ja projektijohtamisen”, ”Onnistumisessa on toki paljon kiinni kokemuksesta, tekemisen nöyryydestä ja liiketoimintaympäristön ennustamisesta.”, toteaa Managing Partner Esa Toivonen ja jatkaa iloisesti: ”Nyt olemme tehneet salkunhallintaa intohimolla yli 10 vuotta ja viime vuoden kasvu oli yli 50 % eli jotain osaamme asiakkaidemme mielestä tehdä oikein”.

Bisnode on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden. Luottoluokkia on seitsemän. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Thinking Portfolio Oy on saavuttanut korkeimman luottaluokituksen yli 5 vuotta peräkkäin. Taloudellisesti erinomaisesti pitkään menestyvät ja kannattavasti kasvavat yritykset toteuttavat liiketoiminnassaan toimintatapoja ja johtamismalleja jotka nostavat ne AAA GOLD luottoluokitukseen.

AAA GOLD luottoluokan yritykset ovat asiakkaiden ja sidosryhmien kannalta tavanomaista parempia neuvonantajia, konsultteja, mentoreita sekä yhteistyökumppaneita.

Lisäksi suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu Dun & Bradstreetin kansainvälisesti tunnettuun, alhaisimpaan riskiluokkaan 1. useamman vuoden peräkkäin, Thinking Portfolio on yksi niistä.  D&B on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

Riskiluokkia on neljä. Vaatimuksena alhaisimpaan riskiluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen.

Thinking Portfoliolla on samalla myös Dun & Bradstreetin alhaisin riskiluokka monta vuotta vuoden peräkkäin. Taloudellinen menestys on aina pitkäjänteisen ja määrätietoisen työn tulosta.