Suomi on keskellä poikkeustilaa ja rauhanajan suurinta kriisiään. Osana yhteiskuntavastuutamme tarjoamme julkissektorin SOTE- ja kriisienhallintaorganisaatioille sekä hyväntekeväisyysjärjestöille projektisalkkumme käyttöönoton maksutta.

Keskellä koronaepidemiaa ja vallitsevaa kriisiä organisaatio tarvitsee tietojohtamisen tueksi parhaan tilannekuvan. Nyt on kyettävä tekemään nopeasti hyviä päätöksiä, viestittävä ja priorisoitava resursseja. Tämän pitää onnistua ajasta ja paikasta riippumattomasti. Thinking Portfolio tarjoaa julkisen sektorin terveydenhuollon ja kriisienhallintaorganisaatioille sekä hyväntekeväisyysjärjestöille Thinking Portfolion projektisalkun pilvipalvelun käyttöönottotyön veloituksetta.

Thinking Portfolio projektisalkku on mahdollista ottaa käyttöön jopa parissa päivässä nopeutetulla aikataululla. Olemalla meihin suoraan yhteydessä sovimme nopeasta maksuttomasta käyttöönottoprosessista. Käyttöönotto tehdään turvallisesti etätyönä. Organisaation kustannukseksi jää ainoastaan käyttäjämääräriippumaton käyttökustannus, jolla katetaan tarvittava pilvipalvelukapasiteetti.

Thinking Portfolio tarjoaa jo tällä hetkellä osana yhteiskuntavastuutaan mm. SPR:lle sekä suomalaisille ammattikorkeakouluille sekä tiedeyliopistoille opetuskäyttöön projektisalkkupalvelujaan.

Lisätietoja

 

Esa Toivonen

toimitusjohtaja

Puhelin 040 733 6670, esa.toivonen@thinkingportfolio.com

 

Katri Harju

Portfolio Service Advisor (viestintä)

Puhelin 040 706 4354, katri.harju@thinkingportfolio.com