Jotta teemme oikeita asioita myös tulevaisuudessa – kutsuimme hallitustyöhömme mukaan kaksi erittäin kokenutta ja innovatiivista naisjohtajaa.

Suomen parhaan asiakkuustoimiston Franklyn Partnersin toimitusjohtajan Anna-Riikka Hovin sekä kokeneen kasvujohtajan Ferovalon toimitusjohtajan Elina Liehun.

Tulevaisuuden menestys on aina kiinni tämän päivän päätöksistämme. Intohimomme on ymmärtää syvemmin asiakasta ja tehdä vahvaa kannattavaa kasvua. Iloitsemme, että positiiviset ja energiset Anna-Riikka ja Elina antavat vahvan kokemuksensa ja näkemyksensä Thinking Portfolion tulevaisuuden kehittämiseen.

 Thinking Portfoliossa on jotain tavanomaista parempaa asiakkaidemme eduksi

”Thinking Portfolioon yli 10 vuoden aikana leipomamme taikinajuuri on meidän ja asiakkaidemme innostuksen ytimenä ja sen koostumusta hienosäädetään yhdessä asiakkaidemme kanssa – haluamme palvelu- ja sovelluskehitykseemme mukaan vielä myös herkän tunto-, haju- ja makuaistin.”, toteaa Esa Toivonen leikkisästi.

 Tiedämme reseptimme ja kasvutrendimme jatkuu

Suomen suosituinta ja helppokäyttöisintä Thinking Portfolio salkunhallinta ratkaisua on kehitetty ja tuotettu yli 10 vuotta.

Kasvava tiimimme tekee tätä työtään intohimolla ja viime vuoden kasvumme ylitti 50 %. Salaisuutemme on samalla myös, että käytämme itsekin Thinking Portfoliota projekti- ja kehitystoimintamme johtamiseen. Tavoitteenamme on tuottaa poikkeuksellisen hyvää asiakaskokemusta jonka tyytyväisenä asiakkaana olemme itsekin.

 

Anna-Riikka Hovi

Anna-Riikka Hovi, Hallituksen jäsen, Toimitusjohtaja Franklyn Partners Oy

 

Elina Liehu

Elina Liehu, Hallituksen jäsen, Toimitusjohtaja Ferovalo Oy