Tuotepäivitykset2018-03-07T12:07:00+00:00

Tuotepäivitykset

Thinking Portfolio Palvelusalkku White Paper

2.10.2018|

Thinking Portfolio Palvelusalkun keskeisiä toiminallisuuksia esittelevä julkaisu on nyt päivitetty!

Thinking Portfolio Sovellussalkku White Paper

17.9.2018|

Uusittu julkaisumme esittelee Thinking Portfolio Sovellussalkun keskeisimmät toiminnallisuudet. Julkaisu sisältää myös kattavan GDPR-osion, jossa esittelemme salkunhallintaratkaisumme tietosuojan hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia.

Käyttäjäpäivä 2018 – kooste esityksistä ladattavissa!

8.9.2018|

Lämmin kiitos kaikille Thinking Portfolio Käyttäjäpäivä 2018 –tilaisuuteemme osallistuneille! Tapahtuma houkutteli innostuneen ja runsaslukuisen yleisön sekä paikan päällä Musiikkitalossa että etäyhteydellä. Taltioinnit asiakaspuheenvuoroista ovat nyt myös katsottavissa!

Uudistettu Thinking Portfolio Asiakastarinat -julkaisu nyt ladattavissa!

7.8.2018|

Olemme julkaisseet uudistetun koosteen asiakkaidemme Thinking Portfolio -kokemuksista! Julkaisu sisältää lukuisia mielenkiintoisia näkökulmia salkunhallintaratkaisumme asikkaillemme tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista. Se tarjoaakin oivan katsauksen siitä, mihin kaikkeen salkunhallintaa voidaan organisaatiossa hyödyntää.

Thinking Portfolio Projektisalkku White Paper

14.6.2018|

Esitteemme sisältää projektisalkun keskeisimpien toiminnallisuuksien kattavan esittelyn kuvakaappauksineen. Siinä valotetaan myös salkunhallintaan liittyviä konsepteja yleisellä tasolla ja käydään läpi mm. salkkujen kytkeytymistä strategiaan ja kokonaisarkkitehtuuriin. Uusi julkaisu sisältää myös kattavan GDPR-osion, jossa esittelemme salkunhallintaratkaisumme tietosuojan hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia.

Thinking Portfolio Hybridisalkku – visuaalisia näkymiä päätöksenteon tueksi

7.6.2018|

Useassa organisaatiossa ja yrityksessä projekteja johdetaan eri menetelmien avulla ja pohditaan miten saadaan kuvattua yhteismitallisesti erityyppisiä projekteja, hankkeita ja jatkuvaa kehitystä. Olemme kehittäneet tätä tarkoitusta varten toiminnallisuuksia ja näkymiä miten ketteryyttä voidaan kuvata visuaalisesti projektisalkussa päätöksenteon tueksi ja viestinnän välineenä.Tässä esittelemme niistä muutamia esimerkkejä.