Tuotepäivitykset2018-03-07T12:07:00+00:00

Tuotepäivitykset

Päivitetty Thinking Portfolio Asiakastarinat -julkaisu nyt ladattavissa!

10.5.2019|

Olemme julkaisseet päivitetyn koosteen asiakkaidemme Thinking Portfolio -kokemuksista! Julkaisu sisältää lukuisia mielenkiintoisia näkökulmia salkunhallintaratkaisumme asikkaillemme tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista. Se tarjoaakin oivan katsauksen siitä, mihin kaikkeen salkunhallintaa voidaan organisaatiossa hyödyntää.

NPD Portfolio White Paper

7.3.2019|

Thinking Portfolio® is a practical platform for NPD management. Keep your initiatives in one portfolio: manage priorities, resourcing, scheduling, and an up-to-date view of the current development situation - all in one place. Contents [...]

Thinking Portfolio Palvelusalkku White Paper

2.10.2018|

Thinking Portfolio Palvelusalkun keskeisiä toiminallisuuksia esittelevä julkaisu on nyt päivitetty!

Thinking Portfolio Sovellussalkku White Paper

17.9.2018|

Uusittu julkaisumme esittelee Thinking Portfolio Sovellussalkun keskeisimmät toiminnallisuudet. Julkaisu sisältää myös kattavan GDPR-osion, jossa esittelemme salkunhallintaratkaisumme tietosuojan hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia.

Käyttäjäpäivä 2018 – kooste esityksistä ladattavissa!

8.9.2018|

Lämmin kiitos kaikille Thinking Portfolio Käyttäjäpäivä 2018 –tilaisuuteemme osallistuneille! Tapahtuma houkutteli innostuneen ja runsaslukuisen yleisön sekä paikan päällä Musiikkitalossa että etäyhteydellä. Taltioinnit asiakaspuheenvuoroista ovat nyt myös katsottavissa!

Thinking Portfolio Projektisalkku White Paper

14.6.2018|

Esitteemme sisältää projektisalkun keskeisimpien toiminnallisuuksien kattavan esittelyn kuvakaappauksineen. Siinä valotetaan myös salkunhallintaan liittyviä konsepteja yleisellä tasolla ja käydään läpi mm. salkkujen kytkeytymistä strategiaan ja kokonaisarkkitehtuuriin. Uusi julkaisu sisältää myös kattavan GDPR-osion, jossa esittelemme salkunhallintaratkaisumme tietosuojan hallintaan liittyviä toiminnallisuuksia.