Uutiset 2017-08-01T02:16:14+00:00

Uutiset

Thinking Portfolio Projektisalkun hyödyt ja mahdollisuudet 23.11. klo 10-11 🗓

Webinaarin ajankohta Perjantai 23.11. klo 10-11 Teemat Johdanto projektisalkkuajatteluun Projektisalkunhallinnan hyödyt ja mahdollisuudet yrityksissä ja julkisen hallinnon organisaatioissa Projektisalkun rakenne, tietosisältö ja tietomalli Projektisalkun kytkentä muihin tärkeisiin salkkuihin kuten palvelu- ja sovellussalkku Projektisalkun riippuvuudet ja niiden määrittely Projektien liiketoiminnalliset perustelut (mm. kustannuslaskenta / kannattavuuslaskenta, vaikuttavuus indikaattorit) Projektien hyvä priorisointi (panos/tuotos/riskit [...]

7.11.2018|0 Comments

Keskustellaan Projektisalkunhallinnan hyödyistä ja mahdollisuuksista – sovi kanssamme tapaaminen tai pyydä lisätietoja!

Keskustellaan yhdessä Projektisalkunhallinnan hyödyistä ja mahdollisuuksista! Täytä vain alla oleva lomake, niin tulemme ottamaan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

3.11.2018|Kommentit pois päältä artikkelissa Keskustellaan Projektisalkunhallinnan hyödyistä ja mahdollisuuksista – sovi kanssamme tapaaminen tai pyydä lisätietoja!

Hybridisalkku: Strategisten tavoitteiden johtamista ketterää ja perinteistä projektitoimintaa yhdistellen

Liiketoiminnan tavoitteiden johtaminen vaatii kokonaiskuvan ylläpitoa. Mutta eivätkö Lean, Scrum ja Agile ratkaise ison osan tästä projektisalkkutason haasteellisuudesta? Liiketoimintajohdon katse kokonaistavoitteeseen, toteutusvastuu projekteille!

2.11.2018|Kommentit pois päältä artikkelissa Hybridisalkku: Strategisten tavoitteiden johtamista ketterää ja perinteistä projektitoimintaa yhdistellen