Uutiset2017-08-01T02:16:14+03:00

Uutiset

Ylimmän johdon katse salkkuun 🗺

eli projektitoimiston 4 fokusaluetta, joita kehittämällä johto kiinnostuu kehityssalkun sisällöstä Millaisia keinoja projektitoimistolla, PMO:lla tai kehityssalkun omistajalla voisi olla salkun tietojen saamisessa johtoryhmän agendalle, strategisen keskustelun ytimeen ja kunkin johtoryhmäläisen kiinnostuksen kohteeksi? Mitä tehdä, jotta saa kohdistettua ylimmän johdon katseen salkkuun? Johdon sitoutuminen, jatkuva keskustelu, strategiakytkös, vaikuttavuuden arviointi. Blaah. Mitä [...]

Syventävä pääkäyttäjäkoulutus, 24.9. klo 12:30 – 14:30

Oletko uusi pääkäyttäjä? Kaipaatko pääkäyttäjä-toiminnallisuuksien kertausta? Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa Käyttäjäpäivän yhteydessä Syventävän Pääkäyttäjäkoulutuksen, jossa kerrataan Pääkäyttäjän tehtävät ja toiminnallisuudet, esitellään Pääkäyttäjille kehitettyjä uusia toiminnallisuuksia ja annetaan salkun käyttö- ja toimintatapavinkkejä. Koulutuksen pitää Keijo Karhu.

6.9.2019|1 Comment

Thinking Portfolio Palveluesite

Salkkusi on loistokunnossa kun otamme sen yhdessä käyttöön, mutta kehittäminen jatkuu, tarpeenne tarkentuvat ja muuttuvatkin. Jonakin vuonna salkkusi tai toimintatapasi saattaa tarvita kokonaisen peruskorjausprojektin. Thinking Portfolio tarjoaa palveluita koko salkunhallinnan elinkaaren ajalle. Tutustu uuteen julkaisuumme, jossa esittelemme palveluitamme salkunhallinnan kehittämisen tueksi!

26.6.2019|Tags: , |Kommentit pois päältä artikkelissa Thinking Portfolio Palveluesite

AMK-lehti: Projektisalkunhallinta mahdollistaa tiedolla johtamisen – Case Turku AMK

Turun ammattikorkeakoulu laittoi projektisalkun- ja projektinhallinnan prosessit sekä näihin liittyvät toimintakäytäntönsä uusiksi. Lue kokemuksista AMK-lehden juuri julkaistusta artikkelista! Lue lisää AMK-lehden artikkelista!  

25.6.2019|Tags: |Kommentit pois päältä artikkelissa AMK-lehti: Projektisalkunhallinta mahdollistaa tiedolla johtamisen – Case Turku AMK