Uutiset 2017-08-01T02:16:14+00:00

Uutiset

Käyttäjäpäivä 2018 – kooste esityksistä ladattavissa!

Lämmin kiitos kaikille Thinking Portfolio Käyttäjäpäivä 2018 –tilaisuuteemme osallistuneille! Tapahtuma houkutteli innostuneen ja runsaslukuisen yleisön sekä paikan päällä Musiikkitalossa että etäyhteydellä. Taltioinnit asiakaspuheenvuoroista ovat nyt myös katsottavissa!

8.9.2018|Tags: |Kommentit pois päältä artikkelissa Käyttäjäpäivä 2018 – kooste esityksistä ladattavissa!

Thinking Portfolio-projektisalkku on vähentynyt työmäärää Maanmittauslaitoksella

Kun Thinking Portfolio-projektisalkun käyttöönottoa aloiteltiin, oli tiedotustilaisuudessa 90% projektipäälliköistä paikalla. Sovelluksen esittelyn jälkeen ei tullut esille minkäänlaista vastustusta, kaikki pystyivät nopeasti näkemään työvälineen käytön mukanaan tuomat hyödyt, muistelee PMO:n johtaja Pasi Pekkinen Maanmittauslaitoksen uuden projektisalkkusovelluksen käyttöönottoa.

27.8.2018|Tags: , , , |Kommentit pois päältä artikkelissa Thinking Portfolio-projektisalkku on vähentynyt työmäärää Maanmittauslaitoksella

Uudistettu Thinking Portfolio Asiakastarinat -julkaisu nyt ladattavissa!

Olemme julkaisseet uudistetun koosteen asiakkaidemme Thinking Portfolio -kokemuksista! Julkaisu sisältää lukuisia mielenkiintoisia näkökulmia salkunhallintaratkaisumme asikkaillemme tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista. Se tarjoaakin oivan katsauksen siitä, mihin kaikkeen salkunhallintaa voidaan organisaatiossa hyödyntää.

7.8.2018|Tags: |Kommentit pois päältä artikkelissa Uudistettu Thinking Portfolio Asiakastarinat -julkaisu nyt ladattavissa!

Fazerin Sininen jalostuu Thinking Portfolio -projektisalkussa

Fazer Makeiset hallinnoi projektinsa Thinking Portfolio-projektisalkussa. Focuksessa, joksi projektisalkkua Fazer Makeisilla kutsutaan, etenevät niin kulutustuote-, raaka-aine, tuotekehitys- kuin tuotteen lopetusprojektitkin. Fazer Makeisilla tehtävät projektit ovat hyvin erilaisia ja vaativat erilaisia asioita prosessissa. Vanha järjestelmä ei sopinut tällaiseen muuttuvaan ympäristöön ja Thinking Portfolio hankittiin, koska se on aidosti ketterä kehittää ja täydellisesti sopiva alusta muuttuville projekteille.

4.8.2018|Kommentit pois päältä artikkelissa Fazerin Sininen jalostuu Thinking Portfolio -projektisalkussa

Thinking Portfolio Elossa

Kun Elo perustettiin vuona 2014 kahden eläkevakuutusyhtiön, Eläke-Fennian ja LähiTapiolan Eläkeyhtiön fuusioiduttua, alettiin uuteen yritykseen rakentaa omia hallintamallejaan. Siihen liittyi myös projektitoimiston perustaminen ja projektien hallintamallin kehittäminen. Projektisalkku kerättiin aluksi Exceliin ja sitä käytettiin salkun johtamisen apuna. Excelissä ylläpito oli kuitenkin työlästä ja läpinäkyvyys salkun projekteihin jäi puuttumaan. Salkkuraporttien laatimiseen vaadittiin Excelin kanssa yritteliäisyyttä ja kekseliäisyyttä, naurahtaa Elon kehityspäällikkö Jari Torppa.

5.7.2018|Tags: , |Kommentit pois päältä artikkelissa Thinking Portfolio Elossa