Uutiset2017-08-01T02:16:14+00:00

Uutiset

Thinking Portfolio Palveluesite

Salkkusi on loistokunnossa kun otamme sen yhdessä käyttöön, mutta kehittäminen jatkuu, tarpeenne tarkentuvat ja muuttuvatkin. Jonakin vuonna salkkusi tai toimintatapasi saattaa tarvita kokonaisen peruskorjausprojektin. Thinking Portfolio tarjoaa palveluita koko salkunhallinnan elinkaaren ajalle. Tutustu uuteen julkaisuumme, jossa esittelemme palveluitamme salkunhallinnan kehittämisen tueksi!

26.6.2019|Tags: , |Kommentit pois päältä artikkelissa Thinking Portfolio Palveluesite

AMK-lehti: Projektisalkunhallinta mahdollistaa tiedolla johtamisen – Case Turku AMK

Turun ammattikorkeakoulu laittoi projektisalkun- ja projektinhallinnan prosessit sekä näihin liittyvät toimintakäytäntönsä uusiksi. Lue kokemuksista AMK-lehden juuri julkaistusta artikkelista! Lue lisää AMK-lehden artikkelista!  

25.6.2019|Tags: |Kommentit pois päältä artikkelissa AMK-lehti: Projektisalkunhallinta mahdollistaa tiedolla johtamisen – Case Turku AMK

Päivitetty Thinking Portfolio Asiakastarinat -julkaisu nyt ladattavissa!

Olemme julkaisseet päivitetyn koosteen asiakkaidemme Thinking Portfolio -kokemuksista! Julkaisu sisältää lukuisia mielenkiintoisia näkökulmia salkunhallintaratkaisumme asikkaillemme tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista. Se tarjoaakin oivan katsauksen siitä, mihin kaikkeen salkunhallintaa voidaan organisaatiossa hyödyntää.

10.5.2019|Tags: , , , , |Kommentit pois päältä artikkelissa Päivitetty Thinking Portfolio Asiakastarinat -julkaisu nyt ladattavissa!

Käyttäjäpäivä 2019

Käyttäjäpäivä 2019 -tapahtumamme järjestetään tänäkin vuonna tutuissa puitteissa  Helsingin Musiikkitalossa. Voit ilmoittautua tapahtumaan hyvissä ajoin jo nyt täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tapahtuma on maksuton!

12.4.2019|Kommentit pois päältä artikkelissa Käyttäjäpäivä 2019

Markkinahavainnot ja tulevaisuus tulevat salkkuihin

Projektisalkun yksittäisillä projekteilla voi olla merkittäviä vaikutuksia yrityksen riskinsietokykyyn, taloudelliseen menestykseen ja kehityksen suuntaan. Yksittäisen projektin johtamisessa kuitenkaan harvemmin ajatellaan yrityksen laajempaa toimintaympäristöä. Koko organisaation ja kehitystoiminnan johtamisen näkökulmasta toimintaympäristön muutoksen havainnointi ja suhdanteiden huomioon ottaminen on kuitenkin avainasemassa osana riskien – ja mahdollisuuksien - hallintaa.

2.4.2019|Tags: , , , , , , |Kommentit pois päältä artikkelissa Markkinahavainnot ja tulevaisuus tulevat salkkuihin